Pàgines

dimecres, 19 de juny del 2019

INTERCANVI

Dilluns 17 de juny vam anar d’excursió al Pla del Socs. Era l’activitat final de l’intercanvi que hem fet durant el curs amb els alumnes de l’escola Migdia de Girona i Josep Madrenys de Vilobí d’Onyar. Vam anar per conèixer-nos entre tots i quan ens vam conèixer vam fer unes activitats: futbol, pitxi, defensar el castell, dotchball i pedra, paper, tisores. Quan ens van explicar el jocs ens van agrupar en números del 1 al 5. 

1. Futbol: ens van agrupar de equips de 2 i 1 fins que van quedar els equips. 

 2. Pichi : un altra vegada vam fer grups de 1i 2 però no vam fer com el normal vam fer fins que tots tirem canviem i si agafes la pilota eliminat. 

 3. Defensar el castell: fem grups de 2 i cada equip de 10 cons i hem de robar-los sense que ens toquin si ens han tocat la tornem i estem eliminats fins que ens salivin xocant la ma . 

 4. El douchball :Dos grups 11 i 12 fan com el mata conills però amb dues pilotes i amb un camp amb una línia a la meitat que no podem passar si ens toquen sense rebotar al terra estem eliminats fins que eliminin a un altre i va en fila . 

 5. Pedra, Paper i Tisores: és un joc que consisteix en un altre vegada en 2 grups de 10 i hem d’arribar al costat contrari per fer un punt , per fer-ho hem de jugar a pedra paper tisores qui guanya segueix corrent fins que es trobi amb el següent, fins arribar i fer punt . Ens ho vam passar molt bé i vam fer nous amics!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada